Advertising

Home Repülős, Helikopteres és Űrhajós játékok Szuperhősös játékok Lányos játékok Rajzfilmes játékok Rajzfilmek

War Thunder: Ground Forces

War Thunder, tankcsata, tankos játék, tank játék, ingyenes tank játék

Régebben a War Thunder egy repülős játék volt, amiben izgalmas légi csatákban vehetünk részt. A fejlesztők azonban úgy döntöttek, hogy ne csak a levegőben folyjon a küzdelem, hanem a szárazföldön is. Sőt benne van az a lehetőség is, hogy vegyes csatákban vegyünk részt. Ekkor a légi és a földi egységek küzdenek meg egymással.
War Thunder
Mint általában az ilyen típusú játékokban, itt is a kis teljesítményű harckocsik állnak a rendelkezésünkre az indulásnál. Jelenleg még csak a szovjet és a német tankokból tudunk válogatni. Lehetőségünk van a tankunkat fejleszteni. Azonban ez itt nem csak lehetőség, hanem létszükséglet, hogy a részegységek és személyzet jobban teljesítsen. A fejlesztéshez szükséges anyagiakat, a csatákban szerzett pénzből tudjuk finanszírozni.

A War Thunder megtartotta a jó tulajdonságait a földön is. Itt arra gondolok, hogy a tankok jól vezethetőek, ámde sokat kell ahhoz gyakorolni, hogy a manőverezés tökéletesen menjen vészhelyzetekben is.
Egy lehetséges játékmód, a realisztikus csata. Ilyenkor nem csak az ellenséges tankokra kell figyelni, hanem a levegőt is, ugyanis ebben a játékban felülről is megtámadhatnak a repülők.
War Thunder
Lehetőséget kapunk arra is, hogy egy speciális harckocsival induljunk csatába, mégpedig egy légelhárító egységgel. Ezekkel a tankok ellen semmi esélyünk, viszont a repülőgépeket remekül lehet lőni. Egy hátránya van, hogy nehéz olyan harcot találni, amikor ezzel az egységgel hatékonyan tudunk harcolni.

Összességében elmondható, hogy nem rossz a kezdet. Gondolom a fejlesztők folyamatosan javítanak a játékon és egyre nagyobb lesz a kínálat és a csaták is izgalmasabbak lesznek. Érdemes kipróbálni, hiszen ingyenes, nem vesztünk vele semmit.hirdetés


képek