Advertising

Home Repülős, Helikopteres és Űrhajós játékok Szuperhősös játékok Lányos játékok Rajzfilmes játékok Rajzfilmek

Az új szupertank

tank, harckocsi, új fejlesztés, lopakodó tank, tank álcázás

The Polish Obrum company, is a modern, well-equipped stealth technology tank proposed that 2016 is already in the testing phase would like to see.

The Polish Obrum company, is a modern, well-equipped stealth technology tank proposed that 2016 is already in the testing phase would like to see.Egy kissé futurisztikusan kinéző tankot képzeljünk el, ami első ránézésre nagyon hasonlít a az amerikai lopakodó bombázó gépekre. Érdekes élek és kiszögelések nehezítik meg a radarok dolgát, hogy célba tudják venni a PL-01-es tankot. Azonban nem ez az igazán nagy újítás a harckocsiban.

A páncélzat egy sajátos réteget kapott, aminek segítségével a tank képes felvenni a környezete hőmérsékletét. Ezáltal a hőkövető célzóberendezések számára, gyakorlatilag nem láthatóak. Az álcázása megvédi a hőkövető bombákkal és rakétákkal szemben.
De nem csak ez szolgálja a tank védelmét az ellenséggel szemben. Fel van szerelve egyéb védelmi berendezésekkel is, mint az aktív radarzavaró berendezés, elhárítórakéták, amik képesek a közelgő rakétákat semlegesíteni. A fő fegyverzete a 120 milliméteres huzagolt löveg, ami teljesen a páncélzat alatt kapott helyet, és automata töltőberendezéssel van ellátva. A csőszájfék szabadon maradt a nagyobb célzási pontosság érdekében. Helyet kapott még füstgránát, éjjel is látó célzóberendezés, és a lövegtornyon egy koaxiális géppuska, ami 7.62 milliméteres.

A tank legénysége három személyből áll, akik a torony alatt helyezkednek el, az izraeli Merkavahoz hasonlóan. Itt található a lőszer raktár is. A körülbelül 33 tonnás harckocsit, egy 940 lóerős motor hajtja meg, ami speciális hűtést kapott, annak érdekében, hogy a hőérzékelők előtt láthatatlan legyen. A sebessége 70-80 km/h országúton, és 50-60 km/h terepen.

A PL-01 tankot az OBRUM, Bumar és a Huta Stalowa Eolaj cégek, kooperációban gyártják. A tervek szerint a hadrendbe állítása 2018-ig megtörténik.

hirdetés


képek

The Polish Obrum company, is a modern, well-equipped stealth technology tank proposed that 2016 is already in the testing phase would like to see.The Polish Obrum company, is a modern, well-equipped stealth technology tank proposed that 2016 is already in the testing phase would like to see.The Polish Obrum company, is a modern, well-equipped stealth technology tank proposed that 2016 is already in the testing phase would like to see.The Polish Obrum company, is a modern, well-equipped stealth technology tank proposed that 2016 is already in the testing phase would like to see.The Polish Obrum company, is a modern, well-equipped stealth technology tank proposed that 2016 is already in the testing phase would like to see.