Advertising

Home Repülős, Helikopteres és Űrhajós játékok Szuperhősös játékok Lányos játékok Rajzfilmes játékok Rajzfilmek

Tankos játékok

tankos játékok,

A legtöbb játékban ezt a választási lehetőséget nem kapjuk meg. A tankos játékok (nem mindegyik) lényegesen nagyobb szellemi kihívást jelentenek, mint a legtöbb online játék. Ez annak köszönhető, hogy meg van a lehetősége, hogy megválasszuk a stratégiánkat. Lehet védekező jellegű, vagy támadó és megpróbáljuk erőből megnyerni a csatákat.
Néha a két stratégiát keverni kell a tankos játékokban. A tapasztalatom azt mutatja, hogy nincsenek túl sokan, akik szeretik a játékokban ezt a szabadságot. Túlságosan zűrzavaros számukra, hogy nem mindig úgy történnek a dolgok, ahogy elterveztük. Ugyanakkor aki szeretik ezt a típusú játékot, azok igazán élvezik a stratégia szabadságát, és hogy a lehetséges változók száma meglehetősen nagy.

Aki szereti a változatosságot és a stratégiai gondolkodást és, hogy sok esetben nem lehet a játékot kétszer ugyan úgy végigjátszani, azoknak remek lehetőséget nyújtanak a tankos játékok. Ha még nem próbálta ki, érdemes egyszer mindenképpen, mert lehet, hogy ez lesz az, amit nem tud megunni.

A tankos játékok oldalunkon több tucat játékból lehet válogatni. Az oldalsó menüből elérhető oldal.

hirdetés


képek